Tabs Inside of a Form.

Discuss everything related to ApPHP Tabs. Any questions related to the ApPHP Tabs developing or using should be posted to this forum.

Moderators: ne_moj, zewa, Milton, vadimako, ne_moj, zewa, Milton, vadimako

GNYkhogan
Junior
Junior
Posts: 16
Joined: Mar 22nd, '12, 14:39

Tabs Inside of a Form.

Postby GNYkhogan » Sep 10th, '13, 17:05

How do you get the tabs to move from tab to tab when the tabs are within a form?

CODE:

<body>
<form action="./Information.php" method="post">
<input type="hidden" name="action" id="action" value=""/>
<table style="background-color: #EEF3FB; left: 150px; color: black; width: 100%; border-bottom: thin solid #4b6c9e; border-top: thin solid #4b6c9e; border-left: thin solid #4b6c9e; border-right: thin solid #4b6c9e; vertical-align: middle; " >
<tr style="border-bottom: medium gray solid;">
<td>
<table style="width: 100%; border-collapse:collapse;">
<tr style="background-color: #0A66D0;">
<td style="width: 30%; text-align: left; vertical-align: middle;">
<h2>
<b>Information</b>
</h2>
</td>
<td style="width: 30%; text-align: left; vertical-align: middle;">
<input type="submit" value="Search" class="button"/>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
<tr style="border-bottom: medium black solid;">
<td>
<table style="width: 100%">
<tr style="vertical-align: top; padding: 15px; width: 100%;">
<td style="width: 100%">
<?php
define ("TABS_DIR", $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/PHPClasses/APPHPTabsv326/");
require_once(TABS_DIR.'tabs.class.php');
$tabs = new Tabs();
$tabs->SetId(23);
$tabs->SetStyle("g-style");
$tabs->SetSubmissionType("get");
$tabs->SetChildTabsType("tabs");
$tabs->SetDirection("ltr");
$tabs->Debug(true);
## tabs
$BrokerInformationTabs=$tabs->AddTab("Information","");
$AddressPhone=$BrokerInformationTabs->AddTab("Address & Phone","./AddressPhone.php");
$Contacts=$BrokerInformationTabs->AddTab("Contacts","./Contacts.php");
$tabs->SetWidth("100%");
$tabs->UseAnchor(true);
$tabs->Display();
?>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</form>
</body>

administrator
Site Admin
Site Admin
Posts: 5988
Joined: Jan 7th, '09, 23:18
Contact:

Re: Tabs Inside of a Form.

Postby administrator » Sep 11th, '13, 07:24

It's impossible.
Do not place ApPHP Tabs code inside another HTML Form: <form>...</form>

GNYkhogan
Junior
Junior
Posts: 16
Joined: Mar 22nd, '12, 14:39

Re: Tabs Inside of a Form.

Postby GNYkhogan » Sep 11th, '13, 12:58

OK. So now the question is how can I use the tabs to display editable data and have the option to save or ignore changes to the data without the tabs being part of a form?

administrator
Site Admin
Site Admin
Posts: 5988
Joined: Jan 7th, '09, 23:18
Contact:

Re: Tabs Inside of a Form.

Postby administrator » Sep 12th, '13, 11:16

You may put HTML code with form elements inside Tabs'c content, but you may not put Tabs inside another form.
Looks here HTML code:
http://www.apphp.com/php-tabs/examples/ ... /index.php

Reva41
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Nov 11th, '13, 03:13

Re: Tabs Inside of a Form.

Postby Reva41 » Nov 11th, '13, 03:19

Thanks to provide good information and i am searching from many times.


Return to “ApPHP Tabs”