Problems:Duplicated image name. Lost images

Talk about Image/File fields (uploading, problems etc.)

Moderator: alexandrleonenko

tomasafonso
Senior
Senior
Posts: 48
Joined: Mar 12th, '09, 16:28

Problems:Duplicated image name. Lost images

Postby tomasafonso » May 27th, '09, 15:13

Hello again.

I have problems with image type.

I upload images without problems. I see the picture correctly.

Time after, when a see register the image does not appear. I see the value of the date field and content "img_-1.jpg". This image do not exist.

I run the query SELECT idUsuario, foto FROM `usuarios` where foto like 'img_-1%' and found more records with this value in the image field.

Normaly the image name is img_xxxx where is the id of the record.

What is going on? Someone has had the same problem?

Thanks

administrator
Site Admin
Site Admin
Posts: 6153
Joined: Jan 7th, '09, 23:18
Contact:

Re: Problems:Duplicated image name. Lost images

Postby administrator » May 29th, '09, 22:43

Did you tried to catch a problem with $debug = true; ? To see if it really adds additional records to the db table?

tomasafonso
Senior
Senior
Posts: 48
Joined: Mar 12th, '09, 16:28

Re: Problems:Duplicated image name. Lost images

Postby tomasafonso » Jun 3rd, '09, 11:48

Hello administrador.

My users (of my datagrid aplication) tell me that the images are uploaded correctly and some time after the images have disappeared.

I remove in the database the references to the image img_-1.jpg.

We took several days without any problem repeated.

I will follow your advice if the problem recurs.

Thank you very much.


Return to “Field type: "image/file"”